Transport Regie - transport mobila, transport marfa    Vrei sa inchiriezi o masina la preţuri studenţesti? 
0764.943.357     0722.533.031

Pret/tarif transport

    In Bucuresti tariful aproximativ pentru dube de 3.5t este de 99lei. Acesta include masina si sofer la dispozitie aproximativ 2h.

    Acesta este un tarif informativ si aproximat. Pretul poate fii mai mic sau mai mare in functie de : distanta, incarcatura si durata!

    Pretul odata stabilit cu dvs NU se va modifica! Daca apar neconcordante intre ce s-a discutat anterior, soferul are obligatia sa va instiinteze de modificarea pretului inainte de prestarea serviciului. ORICE modificare a tarifului fara o explicatie si consultarea cu dvs in prealabil, daca sunteti sau nu de acord, nu va fii luata in considerare la costul cursei, iar serviciile vor fii prestate GRATUIT, dvs achitand doar ce s-a stabilit anterior telefonic.

   Astfel de situatii sunt evitate la noi si pentru ca la telefon se vorbeste direct cu soferul care va veni sa execute transportul. 

    In tara pretul pe km porneste de la 1leu/km + TVA si se negociaza pentru fiecare cursa separat, in functie de distanta, incarcatura si data de  descarcare.

    International tarifele se negociaza pentru fiecare cursa in parte in functie de destinatie, incarcatura, tur/retur si perioada de livrare. Livrarile se fac doar in zona Uniunii Europene!

 

Tarifele sunt negociabile si se stabilesc de comun acord, prin comunicarea tuturor conditiilor de desfasurare ale serviciului dorit , inainte ca masina sa ajunga la locul de incarcare!